Saturday, November 27, 2010

SHOPPING WITH KIDS CONTEST

Contets anjuran
Closing Date sehingga 30 November 2010
NAMA ANAK : AIRIS MIA DARWISYAH BINTI HAFIZ
UMUR : 1 TAHUN 2 BULAN

Nak cite sket pasal gambar ni...

mase ni kami ke JUsco Balakong...nak beli brng2 keperluan n pakaian ibu airis...
Alamak airis... malu la ibu...sampai stim mate kamu hisap mende alah tu.. tu bukan botol susu la airis...
p/s: mase ni airis mmg suke masukkan bende dlm mulut, abis sume bende yg die nampak nak masuk mulut... adoi airis.. notti la kamu ni..hehehe

Wednesday, November 24, 2010

LITTLE FINGERS Personal Calendar Giveaway 2010


Jom join giveaway ni... anjuran
closing date pada 23 DEC 2010 sempena anniversary mereka...
HAPPY ANNYVERSARY eB!!
gambar2 yang menjadi pilihan...

tarikh penting dalam hidup kami...

BIRTHDAY PAPA : 26 SEPT 1982
BIRTHDAY IBU : 30 OKT 2010
BIRTHDAY ARWAH ABANG NAUFAL : 09 NOV 2007
BIRTHDAY AIRIS : 25 SEPT 2009
COMING SOON BABY : IN MAY 2011
COUPLE PAPA & IBU =) : 01 MAY 1999
WEDDING ANNIVERSARY : 26 JAN 2007

nak tag CIK JUE...

Friday, November 19, 2010

BABY IN BLACK @ WHITE CONTEST BY MAMA_BALQIS


BABY IN BLACK @ WHITE CONTEST anjuran  MAMA_BALQIS.
sempena menyambut hari kelahiran balqis yang come lote tu yang ke 3 tahun.....
CONTEST BERMULA 9 NOV 2010 HINGGA 20 DIS 2010.. 
NAK JOIN KLIK KAT BANNER KAT ATAS ATAU KAT SINI

Senarai Penaja- Penaja
Gambar yang dipertaruhkan oleh ibu airis ialah...
^^
^^
^^
^^
^
 NAMA: AIRIS MIA DARWISYAH BINTI HAFIZ
UMUR : 1 TAHUN 2 BULAN
TARIKH LAHIR : 25 SEPT 2010

ni jo ha gambar yang ado.. so gud luck to airis...
dan ucapan khas anty tujukan buat Balqis yang comei lote tu...
Happy Besday yang ke 3 to Balqis.. 
semoga panjang umur, di kurniakan kesihatan baik..jadilah anak yang berguna kepada kedua orang tua mu dan blajar pandai2 tau... 
dan yang paling penting skali, Balqis maintain cute ok!

Monday, November 15, 2010

BABY & TOY CONTEST

 
BABY & TOY CONTEST ANJURAN  
Tarikh tutup pada 26 Nov 2010..
nak join klik banner or link kat atas ye

gambar pertaruhan
^^
^
^
Nama : Airis Mia Darwisyah
Umur ; 1 Tahun 2 Bulan

nak tag kawan2:
1: cik jue
2: zoo
3: miss fariza

SHOW YOUR TEETH BABY! CONTEST 2010

 SHOW YOUR TEETH BABY CONTEST 2010.. KLIK BANNER OR LINK TUK JOIN OK..
Closing Date @ 3 DISEMBER 2010/ JUMAAT JAM 12.00 TGH MALAM 

Gambar yang dipertaruhkan oleh ibu airis ialah
^^
^

Nama Bayi : Airis Mia Darwisyah
D.O.B : 25 Sept 2009
Hobby: Bergambar dan menyelongkar =)
Berapa batang gigi airis ye??? : kire btul- betullll... 
GIGI AIRIS CUMA 2 BATANG SAHAJA... 
LAMBAT BETUL GIGI AIRIS TUMBUH... =) GIGI LAIN X NAMPAK BAYANG LAGI PUN NAK NAIK.. BABY YANG SEBAYA AIRIS DAH TUMBUH GERAHAM PUN ADE...

gud luck for airis!!

PRINCE & PRINCESS SWEETY CONTEST



senarai penganjur2 dan sponsor

gambar yang dipertaruhkan oleh ibu airis ialah
nama: Airis Mia Darwisyah Binti Hafiz
Umur : 1 tahun 2 bulan
Tarikh Lahir : 25 Sept 2009

Wednesday, November 3, 2010

Monday, November 1, 2010

IBUAYAHDAMIA VACATIONS WITH KIDS GIVEAWAY



jom join giveaway from ibuayahdamia.. hadiah nye sgt2 menarik iaitu hadiah dari tempat bercuti.. yng bestnye tmpat bercuti tu bkn dlam malaysia ye.. giveaway bermula dari 01 NOV 2010 hingga 07 NOV 2010 je.. so tuggu ape lgi.. jom join...nak join KLIK SINI