Tuesday, December 7, 2010

CONTEST SI MANJAKU COMEL

 
salam semua.. lame sudah tak join contest... kali ni jom join contest anjuran
tarikh tutup pada 25 Dis 2010 230 pm 
(tarikh dan masa paun penganjur dinikahkan)
berminat nak join klik kat banner tu ok..

gambar yang menjadi pilihan..


NAMA: AIRIS MIA DARWISYAH BINTI HAFIZ
UMUR : 1 TAHUN 2 BULAN

Nak tag kawan2 
1. cik jue
2. mamazakwan
3. zoohaida
4. jaijina
5. cik bal

Saturday, November 27, 2010

SHOPPING WITH KIDS CONTEST

Contets anjuran
Closing Date sehingga 30 November 2010
NAMA ANAK : AIRIS MIA DARWISYAH BINTI HAFIZ
UMUR : 1 TAHUN 2 BULAN

Nak cite sket pasal gambar ni...

mase ni kami ke JUsco Balakong...nak beli brng2 keperluan n pakaian ibu airis...
Alamak airis... malu la ibu...sampai stim mate kamu hisap mende alah tu.. tu bukan botol susu la airis...
p/s: mase ni airis mmg suke masukkan bende dlm mulut, abis sume bende yg die nampak nak masuk mulut... adoi airis.. notti la kamu ni..hehehe

Wednesday, November 24, 2010

LITTLE FINGERS Personal Calendar Giveaway 2010


Jom join giveaway ni... anjuran
closing date pada 23 DEC 2010 sempena anniversary mereka...
HAPPY ANNYVERSARY eB!!
gambar2 yang menjadi pilihan...

tarikh penting dalam hidup kami...

BIRTHDAY PAPA : 26 SEPT 1982
BIRTHDAY IBU : 30 OKT 2010
BIRTHDAY ARWAH ABANG NAUFAL : 09 NOV 2007
BIRTHDAY AIRIS : 25 SEPT 2009
COMING SOON BABY : IN MAY 2011
COUPLE PAPA & IBU =) : 01 MAY 1999
WEDDING ANNIVERSARY : 26 JAN 2007

nak tag CIK JUE...

Friday, November 19, 2010

BABY IN BLACK @ WHITE CONTEST BY MAMA_BALQIS


BABY IN BLACK @ WHITE CONTEST anjuran  MAMA_BALQIS.
sempena menyambut hari kelahiran balqis yang come lote tu yang ke 3 tahun.....
CONTEST BERMULA 9 NOV 2010 HINGGA 20 DIS 2010.. 
NAK JOIN KLIK KAT BANNER KAT ATAS ATAU KAT SINI

Senarai Penaja- Penaja
Gambar yang dipertaruhkan oleh ibu airis ialah...
^^
^^
^^
^^
^
 NAMA: AIRIS MIA DARWISYAH BINTI HAFIZ
UMUR : 1 TAHUN 2 BULAN
TARIKH LAHIR : 25 SEPT 2010

ni jo ha gambar yang ado.. so gud luck to airis...
dan ucapan khas anty tujukan buat Balqis yang comei lote tu...
Happy Besday yang ke 3 to Balqis.. 
semoga panjang umur, di kurniakan kesihatan baik..jadilah anak yang berguna kepada kedua orang tua mu dan blajar pandai2 tau... 
dan yang paling penting skali, Balqis maintain cute ok!

Monday, November 15, 2010

BABY & TOY CONTEST

 
BABY & TOY CONTEST ANJURAN  
Tarikh tutup pada 26 Nov 2010..
nak join klik banner or link kat atas ye

gambar pertaruhan
^^
^
^
Nama : Airis Mia Darwisyah
Umur ; 1 Tahun 2 Bulan

nak tag kawan2:
1: cik jue
2: zoo
3: miss fariza

SHOW YOUR TEETH BABY! CONTEST 2010

 SHOW YOUR TEETH BABY CONTEST 2010.. KLIK BANNER OR LINK TUK JOIN OK..
Closing Date @ 3 DISEMBER 2010/ JUMAAT JAM 12.00 TGH MALAM 

Gambar yang dipertaruhkan oleh ibu airis ialah
^^
^

Nama Bayi : Airis Mia Darwisyah
D.O.B : 25 Sept 2009
Hobby: Bergambar dan menyelongkar =)
Berapa batang gigi airis ye??? : kire btul- betullll... 
GIGI AIRIS CUMA 2 BATANG SAHAJA... 
LAMBAT BETUL GIGI AIRIS TUMBUH... =) GIGI LAIN X NAMPAK BAYANG LAGI PUN NAK NAIK.. BABY YANG SEBAYA AIRIS DAH TUMBUH GERAHAM PUN ADE...

gud luck for airis!!

PRINCE & PRINCESS SWEETY CONTEST



senarai penganjur2 dan sponsor

gambar yang dipertaruhkan oleh ibu airis ialah
nama: Airis Mia Darwisyah Binti Hafiz
Umur : 1 tahun 2 bulan
Tarikh Lahir : 25 Sept 2009

Wednesday, November 3, 2010

Monday, November 1, 2010

IBUAYAHDAMIA VACATIONS WITH KIDS GIVEAWAY



jom join giveaway from ibuayahdamia.. hadiah nye sgt2 menarik iaitu hadiah dari tempat bercuti.. yng bestnye tmpat bercuti tu bkn dlam malaysia ye.. giveaway bermula dari 01 NOV 2010 hingga 07 NOV 2010 je.. so tuggu ape lgi.. jom join...nak join KLIK SINI



Sunday, October 31, 2010

"CUTEST BABY CONTEST" Bersama Sinar Raudah

Closing Date sehingga 31 Oktober 2010... Jom ramai2 join memeriahkan lagi contest ni.. nak join klik Banner
NAMA SI MANJA : AIRIS MIA DARWISYAH BINTI HAFIZ
UMUR ; 1 TAHUN SEBULAN
NAMA IBU : NOR HIDAYU BINTI BAHARUDIN

PAPA & BABY CONTEST

Jom join contest anjuran MAMIUYUN..closing date 14 Nov 2010...

NAMA PAPA : HAFIZ BIN ALUWI
NAMA BABY : AIRIS MIA DARWISYAH
UMUR BABY : SETAHUN SEBULAN

CONTEST BAYI MENANGIS

contest bayi menangis anjuran FIZAFIDI . Closing date sehingga 14 NOv 2010 ye.. jom ramai2 memeriahkan lg contest ni

NAMA BAYI : AIRIS MIA DARWISYAH BINTI HAFIZ
NAMA IBU : NOR HIDAYU BINTI BAHARUDIN
TARIKH LAHIR : 25SEPT 2009

Saturday, October 16, 2010

BABY RAYA BABY BERGAYA CONTEST

Contest Baby Raya Baby Bergaya anjuran IBU BATRISYA . Tarikh tutup pada 16 Okt 2010.. harap2 ade rezeki airis walaupun join dihujung waktu.. nak join klik sini ye
 Penaja - penaja

 
gambar pilihan ibu airis yang paling CUN n CUTE mase raya ialah...

Nama Si Comel : Airis Mia Darwisyah
Umur Si Comel : 1 tahun
Tarikh Lahir : 25 Sept 2009
Email ibu: fi_fiona1980@yahoo.com

Thursday, October 7, 2010

@ GAYA SI COMEL BERBAJU RAYA

Jom join contest SI COMEL BERBAJU RAYA

contest dianjurkan oleh BABY IBU dan AZZAMORO
gambar pilihan ibu airis...

 Nama Si Comel : AIRIS MIA DARWISYAH BINTI HAFIZ
Umur Si Comel : 11 Bulan

SENARAI PENAJA

COMEI LOTTE CONTEST BY JAIJINA

Comei lotte contest by JAIJINA.. KLIK BANNER 4 JOIN!
wah..wahhh...teruja betul nak join contest ni.. bukan ape, sebab besday si comel echa ni same dengan besday airis.. 25 sept 2010...HEPI BESDAY YANG PERTAMA ECHA.. SEMOGA MENJADI ANAK YANG BAIK BUAT PAPA DAN MAMA YE...

gambar pilihan ibu airis...
 Nama Si Comel : AIRIS MIA DARWISYAH BINTI HAFIZ
UMUR SI COMEL : 1 TAHUN 12 HARI
IBU & PAPA SI COMEL : AYU & HAFIZ

Kenapa gambar ni comel ye?=) hehehe... dh name pun anak ibu, kena la puji tinggi melangit skit ye...Airis sangat comel time ni pada pndangan kami.. menampakkan giginye yang 2 btg tu dan terserlah kenakalannya...ekekeke...=)

nak tag kawan2
1. mamawafiq
2. kak jue
3. cik bal

http://jaijina.blogspot.com/2010/09/comei-lotte-contest-by-jaijina.html

Thursday, September 30, 2010

U & ME RAYA TOGETHER2 CONTEST


Jom join contest ni anjuran mamarifqy.. tahniah sbb berjaya buat contest kali kedua.. tarikh tutup contest pade 05 Oktober 2010.. kalo nak join klik kat banner kat atas ok..

soo... ni la piccasss u & me tuk contest ni... airis dan ibu nya di pagi 1 syawal...

Tuesday, September 28, 2010

"Sweet & Cute Baby 'Exploration Time' Contest"

jom join contest anjuran mamalieyna. berminat nak join klik kat banner tu ok.
Contest ini akan bermula pada 08 September 2010 dan akan berakhir pada 20 Oktober 2010 (mungkin dipercepatkan @dilanjutkan mengikut keadaan semasa!)

 gambar yang dipertaruhkan oleh ibu airis ialah..
NAMA SI COMEL: AIRIS MIA DARWISYAH
UMUR : SETAHUN
CERITA DISEBALIK GAMBAR: Gambar ni diambil sehari sebelum berlangsungnya majlis hari lahir airis yang pertama.. tgah sibuk2  ibu ngan papa meniup belon, rupe2nye die pun sibuk main riben. habis di kirainye riben tu... patut la senyap je.. pastu ape lagi, ibu la yang kene gulung balik...hehehe...airis..airis..