Thursday, October 7, 2010

COMEI LOTTE CONTEST BY JAIJINA

Comei lotte contest by JAIJINA.. KLIK BANNER 4 JOIN!
wah..wahhh...teruja betul nak join contest ni.. bukan ape, sebab besday si comel echa ni same dengan besday airis.. 25 sept 2010...HEPI BESDAY YANG PERTAMA ECHA.. SEMOGA MENJADI ANAK YANG BAIK BUAT PAPA DAN MAMA YE...

gambar pilihan ibu airis...
 Nama Si Comel : AIRIS MIA DARWISYAH BINTI HAFIZ
UMUR SI COMEL : 1 TAHUN 12 HARI
IBU & PAPA SI COMEL : AYU & HAFIZ

Kenapa gambar ni comel ye?=) hehehe... dh name pun anak ibu, kena la puji tinggi melangit skit ye...Airis sangat comel time ni pada pndangan kami.. menampakkan giginye yang 2 btg tu dan terserlah kenakalannya...ekekeke...=)

nak tag kawan2
1. mamawafiq
2. kak jue
3. cik bal

http://jaijina.blogspot.com/2010/09/comei-lotte-contest-by-jaijina.html

2 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

salam..okey saya dah review, semua syarat² dah complete..

thanks ye sudi join contest saya ni, ^_^

oeh, besday dorang same ye, nnti leh selebrate besday sesame ye, hehehe..

Cik Jue said...

TAHNIAH AIRIS MENANG TEMPAT KETIGA...